Caper Republic

Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
In december sloot JB het internet af toen ze debuteerden
kuashu12
#1 Posted : 17 July 2019 08:07:59(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Joined: 17/07/2019(UTC)
Posts: 26

Jordan Brand betrad officieel de Air Jordan 1 Heren Nederland and mortar retailmarkt in 2014 met een winkelruimte in New York City. Om de mijlpaal te vieren, sloot Jordan Brand zich aan bij het ontwerplabel Public School om de "PSNY" Air Jordan 1 te creëren. De "PSNY" Air Jordan 1 werd later getransformeerd in de "23NY" Air Jordan 1 voor een beperkte uitgave bij Jordan Brand's nieuwe winkel locatie.

Jordan Brand komt uit met swingen om te Air Jordan Why Not Heren Nederland in 2018 en ze brengen de hitte naar buiten om het nieuwe jaar te beginnen. Alsof JB genoeg mensenportefeuilles niet doorbrak in All Star Weekend door het langverwachte Air Jordan Retro 3 'Black Cement', Air Jordan XXXII 'Free throw Line', Jordan Why Not Zer0.1 en nu de Air Jordan Retro te laten vallen 1 High OG 'NRG' is de kers op de taart. In december sloot JB het internet af toen ze debuteerden over de Air Jordan 1 "Gold Top 3" die werd uitgebracht bij ComplexCon, en deze volgende colorway is een compliment voor dat paar.

Oorspronkelijk uitgebracht in Air Jordan 5 Heren Nederland van het "Patent" -pakket, was de zwarte en gouden colorway van de Air Jordan 1 in de loop der jaren tot een iconische status verheven. In 2013 bracht Jordan Brand de kleur terug, maar deze keer kreeg de colorway een echte OG-status met een hoge toplaag en Nike Air plus een doorschijnende rubberen zool.

https://www.schoenenstyle.com/
Sponsor  
 
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Website by Excelium Limited (www.excelium.co.uk)
Based on the YAFVision Theme by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Powered by YAF 1.9.5 RC1 | YAF © 2003-2010, Yet Another Forum.NET