Caper Republic

Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
Adidas NMD R1 Vapour Green
az37kagy
#1 Posted : 08 August 2019 06:13:19(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 08/08/2019(UTC)
Posts: 3
Location: https://www.metyshoes.com/
Deze gloednieuwe versie van het model is gekleed in een CAdidas Schoenen Heren kleurenschema terwijl het Glitch Camo-motief bovenaan wordt gegeven. Het tweekleurige Primeknit-bovenwerk gecombineerd met nog meer bijpassende tinten die te vinden zijn op functies op de schoen zoals de EVE-inzetstukken, treklipjes, hiellipje, branding en Three Stripes. Een witte boost-tussenzool en zwarte rubberen buitenzool ronden de belangrijkste kenmerken van de schoen af.


Gekleed in een lichtblauw, Adidas Schoenen Wit en wit kleurenschema, wordt het monster geleverd met een Primeknit-bovenwerk dat het kenmerkende Parley-kleurenschemasthema rockt. Een kenmerk (of gebrek aan) dat ons is opgevallen, is dat het monsterpaar ervoor kiest om de oogkap van de schoen te verwijderen. Witte hits verschijnen op de kraag, veters Boost-middenzool en EVE-inzetstukken. Over de inzetstukken gesproken, ze komen ook met de tekst "For the Oceans" om de schoen nog meer een collab-look te geven.


Dit keer is het een driewegsamenwerking waarbij Invincible ook instapt op deze Adidas Schoenen Sale met een verduisterd bovenwerk van mesh en suède. Invincible en Neighborhood-branding zijn te zien op de tongen, inlegzolen en op de EVA-inzetstukken op de tussenzool. Andere details zijn patches op de hielen, een witte Boost-middenzool over de hele lengte en een zwarte rubberen buitenzool.


De stijlvolle Adidas NMD R1 Vapour Green heeft eenvoudig een glitch camouflagepatroon over zijn primeknit-bovenwerk dat bedekt is met een mix van grijze en witte tinten. Lichtbruine accenten zijn te zien op de tongmerken en EVA-inzetstukken aan de voorkant, terwijl groene accenten worden aangebracht op de EVA-inzetstukken en de buitenzool aan de achterzijde. Een White Boost-middenzool maakt het geheel helemaal af.


https://www.luckyisport.com/
Sponsor  
 
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Website by Excelium Limited (www.excelium.co.uk)
Based on the YAFVision Theme by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Powered by YAF 1.9.5 RC1 | YAF © 2003-2010, Yet Another Forum.NET