Caper Republic

Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
Nike Air Vapormax 97 Varsity Purple
leu0z14w
#1 Posted : 09 August 2019 03:27:11(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 09/08/2019(UTC)
Posts: 3
Location: https://www.kickshyper.com/
De volgende colorway van de Nike Schoenen Heren zal morgen zijn weg vinden naar retailers met de komst van het Neon / Japan-paar dat we hierboven zien. De Nike Air VaporMax 97 combineert twee van de meest iconische weergaven van full-length Air uit het verleden en heden. Met dezelfde iconische, op de kogelstreep geïnspireerde lijnen, sluit het Air Max 97-bovenwerk aan op de revolutionaire Air-Sole-eenheid over de gehele lengte van de Air VaporMax. Het resultaat is een geheel nieuwe combo die Big Air viert terwijl hij grenst aan het surrealistische. Deze colorway wordt uitgevoerd in het OG Neon / Japan-kleurenschema van de Air Max 97, terwijl zwart en metallic zilver de bovenste domineren, terwijl hits van Volt op de branding en de VaporMax-zool.


De Nike Schoenen Wit valt in de klassieke Neon colorway die inspiratie haalt uit de Air Max 97 Japan OG, en het is een hybride stijl die in feite het Air Max 97-silhouet en Air VaporMax combineert in één. De sneaker is bedekt met een mengsel van zwart, metallic zilver en wit over zijn nubuck / leer, en mesh bovenwerk, terwijl de VaporMax-zool over de hele lengte gekleurd is in de heldere neon tint. 3M reflecterende afwerking overal en zwarte accenten op de buitenzool maken het ontwerp helemaal af.


De Nike Schoenen Sale zal volgende week zijn debuut in de detailhandel maken, omdat hij uitkomt in de OG-geïnspireerde Neon-colorway. Vandaag brengen we je een kijkje in een andere colorway die naar verwachting ook in de nabije toekomst zal vallen. Deze colorway combineert het klassieke bovenwerk van de Air Max 97 met de revolutionaire zool van de Air VaporMax en is overal in het zwart bedekt met witte Swooshes op de tong en het zijpaneel. Dit paar wordt ook geleverd met een verborgen detail omdat 3M over de bovenkant is geplaatst voor een opvallende look. Een verduisterde VaporMax-zool maakt het uiterlijk compleet.


Nike Air Vapormax 97 Varsity Purple blijft exact testen hoe ver het kan gaan met zijn Air Max- en Vapormax-lijnen, en de volgende stap in dat proces is het combineren van de twee. In de gelederen van andere gehybridiseerde modellen, is de Vapormax 97, een creatie die de bovenkant van de 97 bovenop de enige eenheid van de Vapormax gebruikt. Een van de eerste colorways voor deze nieuwe creatie met de 97's OG Japan colorway die een overwegend zwart kleurenschema combineert met hits van groen voor wat extra flare.


https://www.jdirunning.com/
Sponsor  
 
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Website by Excelium Limited (www.excelium.co.uk)
Based on the YAFVision Theme by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Powered by YAF 1.9.5 RC1 | YAF © 2003-2010, Yet Another Forum.NET