Caper Republic

Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
Adidas Crazy BYW Clear Orange
4r1cwuij
#1 Posted : 10 August 2019 02:31:30(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 10/08/2019(UTC)
Posts: 3
Location: https://www.schuhesaleneu.com/
Adidas Skor Herr Grå erbjuder sin Crazy BYW i smakfulla svarta och vita färgvägar. Skapad med en andningsnät och mockaövre, är silhuettens oortodoxa design en ode till 90-talets basketskor smälta samman med dagens sportteknologi, mode och kultursmak.


Adidas Skor Blå Presenterad i två iterationer, spelar den svarta kärnmodellen tillsammans med mörka och ljusa gråtoner medan den vita modellen dyker upp med ljusare nyanser. Parets Boost-skum och distinkta ”podulära” mellansula erbjuder den yttersta komforten, och trots sin överdrivna smink, kommer du att hjälpa dig att göra dig redo att utföra all aktivitet på banan.


Adidas Skor Sale tappade just denna helt nya färgväg av adidas Crazy BYW X / klädd i ett Oreo (svart / vitt) färgschema, skon är utrustad med en svart och vit stickad överdel som sträcker sig hela vägen upp till den strumpliknande ankelkragen . De matchande mockaöverlagren ger skon ännu mer en premium look och känsla. Andra detaljer inkluderar en genomskinlig tungflik och en sula som levereras med Boost i framfoten.


Den Adidas Crazy BYW Clear Orange moderna basket silhuetten får en förstklassig känsla tack vare sin lyxiga lila, vinröd och solbruna färgpalett. En burgundy neopren bootie täcks av en matchande perforerad mocka överlägg. Lila markerar öglorna och den elastiska fotledskragen. En solbrun tumlad läderskydd, svart mocka med dragklack och svart plastbeläggning på varje sidopanel kompletterar den övre.


https://www.rea-skor.com/
Sponsor  
 
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Website by Excelium Limited (www.excelium.co.uk)
Based on the YAFVision Theme by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Powered by YAF 1.9.5 RC1 | YAF © 2003-2010, Yet Another Forum.NET