Caper Republic

Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
Adidas NMD City Sock Clear Lilac
c962oxhz
#1 Posted : 21 April 2020 03:01:25(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 21/04/2020(UTC)
Posts: 3
Location: https://www.footbester.com/
Med sin primeknit, spetsfria konstruktion, är detta alternativ Adidas Skor Dam från Three Stripes en av de mest bekväma och lättaste att bära sneakers i hela branschen. Vit ger en stark kontrast till just den här iterationen, varför en full längd BOOST-sålenhet, en midfota-stötfångare och andra detaljer på sin hälflik och ränder i vristen.


Adidas Skor Sale har debuterat en helt ny färgväg av den populära NMD City Sock 2-silhuetten som har kommit i en "Linen" iteration. Denna utgåva har en full Linen Primeknit-övre kontrast till träffar av orange på strumpans ankelkrage och hälflik. En ren White Boost mellansula och matchande gummi yttersula fullbordar designen.


Adidas lägger till sin Adidas Skor Blå sortiment genom att släppa ytterligare en ny färgväg av adidas NMD City Sock 2 för semestern. Klädd i ett Core Black, Noble Indigo och White färgschema. Denna adidas NMD CS2 har en blandning av Navy och Black i hela Primeknit-överdelen. En ren White Boost mellansula, svart EVA-insatsöverlag och matchande gummi yttersula fullbordar designen.


Den övre har en Adidas NMD City Sock Clear Lilac kombination av grått och tandkött och erbjuder en intressant gråskalig stil med ljus och medellång grå som används för att skapa en kantig randig effekt. Mörkgrå anländer på hälkragen, och hälfliken har en kombination av grått och vitt för mer tonad detaljering. En full längd vit Boost mellansula ger kontrast och dämpning hela dagen, och skon är avrundad med en klassisk yttersula i gummi.


https://www.rea-skor.com/
Sponsor  
 
vrathia
#2 Posted : 20 June 2020 07:30:38(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Joined: 27/04/2020(UTC)
Posts: 40,097
Location: GEO

Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Website by Excelium Limited (www.excelium.co.uk)
Based on the YAFVision Theme by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Powered by YAF 1.9.5 RC1 | YAF © 2003-2010, Yet Another Forum.NET