Caper Republic

Welcome Guest! To enable all features please try to register or login.
Presentere Hiroshi Fujiwara s Nike Air Max
yiyoung11
#1 Posted : 13 May 2016 02:03:04(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 09/03/2016(UTC)
Posts: 5


Miljøet Enhet fenomenet begynte med utgivelsen av womens free run 2 twenty-ni år siden. Nesten 30 år senere, Nike forene sin egen sneaker elskere, innbydende alle av dem på en reise gjennom tradisjoner, design og innovasjon kjører den ikoniske design. Det er en lang holdt tradisjonen som hvert år bursdag er kjent ved å innføre nye design som respekt for tradisjoner samtidig som du skyver begrensninger i det siste.

Tegning på den faktiske umiskjennelig elementer av klassisk figur, Nike oppdatere sine Nikr air max 90 klar for den kommende vinteren. Med hensyn til AW15 de refererer til siste vinteren er Nike Air Max 90 Sneakerboot i etableringen av nike roshe run dame Makt Vinter Pack. Shunning de større tradisjonelle runner materialer, er dette bestemt oppdatert modell til fordel for stropping smeltet paneler og nylon "ristop" - i stedet, sammen med styrket værbestandig overdel og designet med en høyere, mer vintersesongen aktuelle kutt i ankelleddet.


Satt på toppen av en større versjon av den tradisjonelle Maksimal air enhet, og tilbyr polstring og impact protection, den faktiske sneaker tilbyr også flex linjer for å sikre at foten kan flex og forbedre naturlige bevegelser. Foret i varm neopren, utsiden er ferdig med tilpasning som refererer til den ikoniske design av den opprinnelige Air Max 90. Hentet fra arkivene, womens nike air max 90 hyperfuse ser classic-suede-over-nylon materiale med en fottøy helt dekket i hans signatur bank obsidian og hvite farger. Refererer til der det hele begynte, blacked ut Air enhet legger et vindu i å sole - en idiot til begynnelsen på en trend.
Sponsor  
 
Rss Feed  Atom Feed
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Website by Excelium Limited (www.excelium.co.uk)
Based on the YAFVision Theme by Jaben Cargman (Tiny Gecko)
Powered by YAF 1.9.5 RC1 | YAF © 2003-2010, Yet Another Forum.NET